Wat kost de Aangiftecheck

De Aangiftecheck en het persoonlijk rapport zijn GRATIS, tenzij er uit de check een DIRECT VOORDEEL komt van € 100 of meer. Dan vragen wij een bijdrage van € 25. 

Direct voordeel

De Aangiftecheck biedt iedereen een second opinion, geeft tips en wijst op voordelen. Handig voor iedereen!

In het geval van fiscaal partners berekenen we daarnaast via een betere, optimale verdeling van gezamenlijke posten zelfs een direct voordeel. Die verdeling kunnen fiscaal partners dan direct en eenvoudig overnemen in hun eigen aangifte. Is het directe voordeel € 100 of meer? Dan vragen wij een eenmalige bijdrage van € 25.

Heb je dus een direct voordeel van bijv. € 75 vanwege een betere verdeling? Of heb je geen fiscaal partner? Dan kost het gebruik van de Aangiftecheck je niets.

Voordeelgarantie

Via een slim algoritme wordt berekend of de verdeling bij fiscaal partners wel optimaal is. We kijken naar tarieven, heffingskortingen, aanslaggrens etc.

Klopt onze berekening van het voordeel niet? Is het voordeel bij de optimale verdeling zoals weergegeven in het rapport uiteindelijk minder dan € 100? Dan krijg je van ons de betaalde bijdrage ad € 25 terug.

Uiteraard gaan we samen kijken wat er aan de hand is. Graag ontvangen wij dan de oorspronkelijke aangifte en het persoonlijke rapport van de Aangiftecheck via de mail (info@aangiftecheck.nl)

Check je belastingaangifte