Wat kost de Aangiftecheck

Met Aangiftecheck wordt je aangifte op een flink aantal punten gecontroleerd. Als we opvallende dingen, vergeten voordelen of mogelijke besparingen zien, dan vermelden we die in het rapport. De Aangiftecheck levert bij ongeveer 20% van de gebruikers een direct voordeel op. Dat zit in diverse onderdelen, bijvoorbeeld een optimale verdeling van gezamenlijke posten bij fiscaal partners. De Bond voor Belastingbetalers vraagt de gebruikers om een bijdrage voor het gebruik en onderhoud van de Aangiftecheck.

De bijdrage die we vragen is slechts € 25 per aangiftecheck.

Hoe werkt het?

Je ontvangt per e-mail een persoonlijk rapport. Hierin staat hoe je een eventueel voordeel kunt behalen. We vertellen je in dat geval uiteraard ook hoe je je aangifte moet aanpassen. Dit aanpassen doe je vervolgens zelf. Dat doen we bewust zo. Daardoor weet je altijd wat je naar de Belastingdienst stuurt.

Waarom vragen we een bijdrage?

De Bond voor Belastingbetalers wil zoveel mogelijk belastingplichtigen helpen om zekerheid te krijgen over hun belastingaangifte. De Aangiftecheck is hiervoor een belangrijk instrument. Het ontwikkelen en onderhouden van de Aangiftecheck is niet gratis. Vandaar dat wij een kleine financiële bijdrage vragen van de gebruikers van de Aangiftecheck.

Check ook je belastingaangifte