Hoe werkt de Aangiftecheck

Ieder jaar moet je, samen met 11 miljoen andere particuliere belastingplichtigen, aangifte doen voor de inkomstenbelasting. De Aangiftecheck biedt jou een hulpmiddel hierbij. De Aangiftecheck controleert op de meest vergeten fiscale voordelen. Deze online second opinion kijkt onder meer of bij fiscaal partners de beste verdeling is toegepast, of je geen kortingen bent vergeten, en of je wel optimaal gebruik hebt gemaakt van je aftrekposten.

Iedere gebruiker ontvangt relevante belastingtips over zijn aangifte. Het gaat om zaken als:

Via de startknop hieronder doorloop je eenvoudig het stappenplan. Aan het eind ontvang je per e-mail een rapport met jouw persoonlijke tips. Kortom, de Aangiftecheck biedt jou een snelle check van je aangifte inkomstenbelasting. 

De Bond voor Belastingbetalers wil zoveel mogelijk belastingplichtigen helpen om zekerheid te krijgen over hun belastingaangifte. De Aangiftecheck is hiervoor een belangrijk instrument. Het ontwikkelen en onderhouden van de Aangiftecheck is niet gratis. Vandaar dat wij een kleine bijdrage vragen van de gebruikers van de Aangiftecheck. Lees hier meer informatie over de prijs van de Aangiftecheck.

Check ook je belastingaangifte