Meer over de Aangiftecheck

Bond voor Belastingbetalers

De stichting Bond voor Belastingbetalers is in 2013 opgericht en komt op voor de belangen van de particuliere belastingbetalers in Nederland. De Bond voor Belastingbetalers heeft ongeveer 60.000 supporters. De stichting zet zich in voor het zuiver, zinnig, zuinig en zorgvuldig innen en uitgeven van belastinggeld in Nederland.

Bokkz

In 2012 is Bokkz opgericht door ervaren fiscalisten en IT’ers met de doelstelling om belastingadvies voor iedereen toegankelijk te maken. Bokkz richt de expertise en ervaring op het volledig automatiseren van belastingadvies en het ontwikkelen van innovatieve fiscale software. De software voor de Aangiftecheck is ontwikkeld door Bokkz

Aangiftecheck

De Aangiftecheck is een gezamenlijk initiatief van de Bond voor Belastingbetalers en Bokkz. Het ontwikkelen, bemensen en onderhouden van de Aangiftecheck is niet gratis. Wij vragen een kleine bijdrage van alle gebruikers van de Aangiftecheck. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen een particuliere belastingplichtige of een zelfstandig ondernemer.

Check ook je belastingaangifte