Toelichting

Van achter je eigen PC controleer je binnen 1 minuut je eigen belastingaangifte. Als je zekerheid wilt hebben over je eigen belastingaangifte dien je de volgende 3 stappen te doorlopen:

  1. Als eerste vragen we je om het PDF-document van je eigen belastingaangifte te downloaden en in te lezen. De inhoud daarvan blijft volledig anoniem en wordt niet door ons bewaard.
  2. Daarna wordt je belastingaangifte gecontroleerd. Elke belastingaangifte wordt door de Aangiftecheck onderworpen aan minimaal 70.000 berekeningen. Het onderwerp van de belangrijkste belastingtips krijg je direct te zien.
  3. Vervolgens vragen we om je e-mailadres. Je ontvangt per e-mail een persoonlijk rapport van de Aangiftecheck over je belastingaangifte. In dit rapport vind je onze belastingtips en geven we aan hoe je de aangifte kunt verbeteren als dat mogelijk is. De Bond voor Belastingbetalers wil zoveel mogelijk belastingplichtigen helpen om zekerheid te krijgen over hun belastingaangifte. De Aangiftecheck is hiervoor een belangrijk instrument. Het ontwikkelen en onderhouden van de Aangiftecheck is niet gratis. Vandaar dat wij een kleine bijdrage vragen van de gebruikers van de Aangiftecheck. Lees hier meer informatie over de prijs van de Aangiftecheck.
  4. Zolang de fiscus nog geen definitieve aanslag heeft opgelegd kun je je eigen aangifte opnieuw openen, aanpassen, ondertekenen en nogmaals insturen. Mocht je dus naar aanleiding van de tips uit de Aangiftecheck je aangifte willen aanpassen en een herziene aangifte willen indienen, doe dat dan zo snel mogelijk.

Check ook je belastingaangifte