Toelichting

Van achter je eigen PC controleer je binnen 1 minuut je eigen belastingaangifte. Als je zekerheid wilt hebben over je eigen belastingaangifte dien je de volgende 3 stappen te doorlopen:

  1. Als eerste vragen we je om het PDF-document van je eigen belastingaangifte te downloaden en in te lezen. De inhoud daarvan blijft volledig anoniem en wordt niet door ons bewaard.
  2. Daarna wordt je belastingaangifte gecontroleerd. Elke belastingaangifte wordt door de Aangiftecheck onderworpen aan minimaal 70.000 berekeningen. Het onderwerp van de belangrijkste belastingtips krijg je direct te zien.
  3. Vervolgens vragen we om je e-mailadres. Je ontvangt per e-mail een persoonlijk rapport van de Aangiftecheck over je belastingaangifte. In dit rapport vind je onze belastingtips en geven we aan hoe je de aangifte kunt verbeteren als dat mogelijk is. Mocht je geld hebben laten liggen, dan vragen wij een kleine financiële bijdrage voor het gebruik van de Aangiftecheck. Als wij geen direct voordeel kunnen berekenen, maar wel andere belastingtips voor je hebben, dan is de check gratis. Het gebruik van de Aangiftecheck is voor veel belastingbetalers gratis en dat willen we zo houden. Maar het onderhoud en de verbetering kost ons natuurlijk geld. Daarom zijn we ook blij met elke vrijwillige bijdrage.
  4. Zolang de fiscus nog geen definitieve aanslag heeft opgelegd kun je je eigen aangifte opnieuw openen, aanpassen, ondertekenen en nogmaals insturen. Mocht je dus naar aanleiding van de tips uit de Aangiftecheck je aangifte willen aanpassen en een herziene aangifte willen indienen, doe dat dan zo snel mogelijk.

Check je belastingaangifte